e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell

GENUINAMENT ESEC

Notícia


11/11/2015

GENUINAMENT ESEC

Un equip entusiasta és un equip guanyador, un equip guanyador aconsegueix els seus objectius construint ponts de col.laboració.

ESEC va reobrir les portes, amb un nou equip al capdavant, a finals del mes de setembre d’aquest any , havent reformat les instal.lacions , revisat la missió i visó, havent-se certificat en UNE-EN ISO 9001-2008 i havent obtingut la homologació de les aules en diferents especialitats per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Vàrem obrir les portes amb un equip format per persones amb una llarga experiència en el camp de l’empresa , la formació i el coneixement, un equip multidisciplinari preparat per les exigents demandes del mercat i que sobretot sentim passió per la nostre feina. Comptem amb un excle.lent claustre de professors implicats des del primer moment amb aquest projecte i en aconseguir els objectius marcats.

ESEC conté en el seu ADN la voluntat de donar el millor servei amb les màximes garanties de qualitat per als nostres clients i alumnes i estem disposats a continuar treballant en la mateixa direcció, en seguir sent genuïnament ESEC.

Hem deixat pel final el més important , el nostre agraïment cap a tots vosaltres ; les empreses, els alumnes ,les institucions i els col.laboradors, un sentit agraïment per la vostra amable acollida i la confiança que heu depositat en nosaltres , estem segurs que construirem grans ponts de col.laboració.

L’Equip ESEC
Tornar al llistat


C. Indústria, 16    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos