e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsMANTENIMENT MECÀNIC.

   

UN BON MANTENIMENT EN LES INSTAL·LACIONS I EN L'EQUIP

PREVEU LES FUTURES ERRADES I ESTALVIA DINERS.


ADREÇAT A:

Al personal que necessiti aplicar aquesta tecnologia tant per a la fabricació i disseny d’equips i maquinària, com per a realitzar el manteniment i reparació d’aquest tipus d’instal·lacions.

OBJECTIUS:

1. Conèixer les lleis fonamentals de la mecànica de fluids, en la tècnica dels components i en el disseny de circuits bàsics.
2. Ser capaç d’identificar, definir i dibuixar els diferents elements pneumàtics i hidràulics, així com per al desenvolupament i manteniment d’instal·lacions hidràuliques i pneumàtiques.


PROGRAMA

Mecànica de fluids: - Pressió, força i superfície. - Sistemes d’unitats. - Lleis fonamentals . - Transmissió hidràulica de forces. - Càlcul de canonades/força de cilindre.

Pneumàtica: - Introducció. - Simbologia i esquemes representatius. - Producció, distribució i tractament de l’aire. - Cilindres, actuadors i vàlvules pneumàtiques. - Regulació, control i bloqueig. - Detector de senyal, tècnica de buit. - Govern i control d’actuadors. - Disseny de circuits pneumàtics. - Accessoris i averies.

Hidràulica: - Introducció. - Simbologia i esquemes representatius. - Grup hidràulic, cilindres i motors. - Vàlvules . - Disseny de circuits hidràulics. - Accessoris i averies.


Durada: 24 hores

DADES DE CURS

A CONCRETAR

Aula de formació CREVE- instal·lacions del Servei de Desenvolupament Local, Plaça del Treball, 1; Annex a Granja Soldevila de Santa Perpètua de la Mogoda.

Professorat: ATF ASSESSORS TÈCNICS FORMATIUS, SL. Empresa especialitzada en formació tècnica professional, projectes d’enginyeria educativa i consultoria de formació. Acreditats per a realitzar formació de certificats de professionalitat i carnets professionals.

Preu:  480€- Curs BONIFICABLE
Totes les empreses poden recuperar 312 €.
Aquests preus inclouen la gestió del crèdit bonificable.

Autònoms i aturats:  408€. No poden acollir-se a la bonificació.

 FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: MANTENIMENT MECÀNIC.
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. Indústria, 16    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos