e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsMANIPULACIÓ DE SISTEMES FRIGORÍFICS INSTAL·LATS EN VEHICLES- GASOS FLUORATS.

 

"Per tal de controlar-ne l’emissió, les empreses i els professionals que hi treballen, han d’obtenir un certificat oficial, que acredita la seva capacitat per la manipulació de gasos fluorats"
                              Generalitat de Catalunya. Canal Empresa.


ADREÇAT A:

Al personal dedicat a la reparació de vehicles que hagin de manipular aquests sistemes. Per la realització d’aquest curs, és recomanable que, hagi realitzat com a mínim un curs de sistemes de climatització electrònics en vehicles a motor.

ATENCIÓ: Aquells que tinguin GRAU SUPERIOR- GRAU MIG- SEGON GRAU FP2- PRIMER GRAU FP1 d´ AUTOMOCIÓ- aquest curs el tenen CONVALIDAT.

OBJECTIUS:

1) Obtenció del certificat que permet manipular els sistemes d’aire condicionat i climatització en els vehicles (RD 795/2010).
2) En aquest curs estudiarem l’impacte ambiental dels refrigerants i la normativa mediambiental corresponent.
3) Coneixerem com funcionen aquests equips de climatització i els seus components.


PROGRAMA

MÒDULS TEÒRICS. Impacte ambiental dels refrigerants i normativa mediambiental corresponent. Introducció a la refrigeració. Refrigerants. Equips bàsics de reparació. Sistemes d’aire condicionat. Compressors. Condensadors/evaporadors. Vàlvula d’expansió. Filtres deshidratadors. Electre ventiladors. Dispositius de regulació i seguretat. Instal·lació elèctrica de l’aire condicionat. Climatització electrònica. Càrrega del circuit d’aire condicionat

MÒDULS PRÀCTICS. Realitzar mesures de pressions i temperatures. Manipular la bomba de buit i les estacions de càrrega. Connexions de sistemes. Interpretació d’esquemes. Identificació de símbols. Mesura i identificació de les connexions. Pràctica de identificació de compressors. Desmuntatge d’un embragatge. Verificar l’estat de l’embragatge. Desmuntar i muntar un compressor. Adaptació d’un electre ventilador reversible per un treball com a bufador o com aspirador. Càrrega del circuit d’aire condicionat. Diagnòstic i reparació d’avaries


Durada: 44 hores


FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: MANIPULACIÓ DE SISTEMES FRIGORÍFICS INSTAL·LATS EN VEHICLES- GASOS FLUORATS.
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. Indústria, 16    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos