e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsEINES-LINKEDIN I HABILITATS DE VENTA DIGITAL
- FORMACIÓ WEBINAR-

 

El món s’ha digitalitzat i els processos comercials no poden quedar al marge d’aquesta nova realitat. Les organitzacions i els professionals necessiten adaptar-los al nou entorn digital per aconseguir més clients, fidelitzar els clients existents, millorar la venda creuada i, en conseqüència, millorar les vendes i la facturació.

A més de la transformació digital, accelerada en aquest 2021/22 altres grans reptes del context actual són la creació de valor diferencial i la importáncia de mantenir una actitud positiva, com a element diferencial en el treball.


ADREÇAT A:

Equips comercials, executius i professionals del márqueting.

OBJECTIUS:

1) Construir processos comercials utilitzant les noves eines digitals existents i combinar el model comercial tradicional amb l´actual digital, per treballar en alt valor.
2) Adquirir habilitats, eines i coneixements per crear, planificar i executar accions comercials que combinin el dia a dia amb la captació de nous clients.
3) Disposar d’eines i habilitats per transformar el valor afegit en valor diferencial i passar de la venda per preu a la venda per valor diferencial.
4) Adaptar-se al nou context en el qual treballar amb o per passió per tenir una bona actitud és clau.
5) Actualitzar les tècniques i habilitats de negociació, basades més en l´escolta que en la capacitat de venda.


Durada: 15 hores

DADES DE CURS

A CONCRETAR
Formació WEBINAR +  plataforma ONLINE 

El nostre docent Sr. Andoni Rodríguez de Galarza. Formador, consultor i conferenciant d´alt impacte, especialista en la planificació i implementació d´accions comercials d´èxit per captar i fidelitzar clients B2B a l´era digital (social selling). Després de dues dècades dirigint companyies líders en el sector publicitari, des del 2013 acompanya a empreses, organitzacions i professionals en el procés de transformació digital per millorar la seva eficàcia i eficiència comercial. És autor del llibre "Claves esenciales del éxito comercial B2B en tiempos digitales”.Vols saber més del nostre docent ?

Curs online: Preu 99€ - CODI: ESEC , tindreu un descompte de 20€
(Curs no bonificable)FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: EINES-LINKEDIN I HABILITATS DE VENTA DIGITAL
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Pla de contingència    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos