e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsREPTES I BENEFICIS DE L´ANALÍTICA DE DADES A LA INDÚSTRIA 4.0

L’analítica de dades és un dels elements fonamentals de la Industria 4.0. De fet, tots els estudis assenyalen que és un dels temes que més preocupen als directius i en el que més es planeja centrar els esforços i les inversions a curt i mitjá termini.

Això es degut a que l'increment exponencial de la capacitat de recollir dades de les operacions i comportament de tot tipus d'equips a preus cada vegada més reduïts está provocant que moltes organitzacions mesurin cada vegada més variables amb freqüències majors. Això provoca autèntics al·luvions de dades dels quals resulta difícil treure profit.

En aquest seminari, a traves de casos i exemples de l’experiència de Datancia, veurem com convertir aquestes dades en informació útil per a la millora dels processos i la presa de decisions; en definitiva, per a la gestió. Descobrirem com, més enllá de la visualització de dades a través de dashboards, l’analítica de dades mitjançant models predictius i explicatius de les relacions entre variables obre la porta a un mon ple d’oportunitats i beneficis.

S’abordará el paper i les possibilitats de l’analítica de dades a la indústria tant nivell conceptual com d’aplicació identificant oportunitats, problemes i possibles solucions als processos dels assistents. I es cobriran les tres facetes fonamentals d’aplicació de l’analítica: la recollida i qualitat de les dades, les metodologies d’análisi i els reptes que planteja la seva implementació.

El seminari es desenvolupará en format “taller” participatiu i es demanará als assistents que contestin un breu qüestionari (menys de 5 minuts) que servirá per adaptar els continguts a la situació dels assistents i com a material de discussió.


ADREÇAT A:

Directors industrials, d’operacions, d’OPEX., responsables de processos, de qualitat, de millora, d’innovació. En general tots aquells que creuen que la utilització de dades podria millorar les activitats sota la seva responsabilitat.

OBJECTIUS:

Que al acabar el curs, els assistents hagin identificat oportunitats d’extreure més i millor informació de les dades disponibles i siguin capaços de dissenyar el camí per fer-ho.


PROGRAMA

  • Analítica de dades a la industria 4.0.
  • Rol i possibilitats (5 idees clares).
  • La qualitat de les dades.
  • Metodologies més rellevants: Segmentació. Seguiment. PCA. Fiabilitat (Manteniment predictiu).
  • Casos i exemples.
  • Taller- Identificació d’oportunitats. Discussió de solucions.Barreres i impulsors.
  • Conclusions.


Durada: 8 hores

DADES DE CURS

a concretar

Lloc: Seminari 6 ( planta 6) de l' ETSEIB - Escola Tècnica Superior d' Enginyeria Industrial- Diagonal 647 de Barcelona.

Ponents: Ignasi Puig- Soci fundador i CEO de Datancia. Vols saber-ne més ?  

Xavier Tort-Martorell- Catedràtic ETSEIB-UPC i soci fundador de Datancia. Vols saber-ne més ?

Preu:  325€- Curs BONIFICABLE
Totes les empreses poden recuperar 104 €.
Aquests preus inclouen la gestió del crèdit bonificable- Per poder fer els tràmits a FUNDAE, necessitem la inscripció CINC DIES abans de l'inici curs.FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: REPTES I BENEFICIS DE L´ANALÍTICA DE DADES A LA INDÚSTRIA 4.0
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Pla de contingència    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos