e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsECONOMIA CIRCULAR COM A VECTOR D´ESTRATÈGIA EMPRESARIAL EN BÉNS D´EQUIP
CURS ESPECIALITZAT EN SOSTENIBILITAT. FORMACIÓ WEBINAR

 

Curs impartit per: Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, amb la col.laboracio de CEQUIP.PROGRAMA

1) L’economia circular: què és i com s’incorpora en la vessant estratègia de l’empresa. Diagnosi empresarial i casos d’èxit: En una primera sessió introductòria es treballen els conceptes clau sobre Economia Circular, les diferents estratègies aplicables i com es pot definir el punt de partida i el roadmap de circularitat.

2) Innovació per a la definició de nous models de negoci circulars: taller pràctic on es defineixen els diferents models de negoci circulars i on s’aplicaran les tècniques de Design Thinking per tal de definir propostes aplicables a les empreses participants.

3) Mètriques de circularitat i reporting. El QCI: En aquesta darrera sessió es treballarà les mètriques i els sistemes de reporting ambiental, així com la incorporació d’aquestes mètriques ens els quadres de comandament integral.

Es compaginarà l’exposició teòrica i de casos d’èxit amb la realització d’exercicis pràctics per consolidar i aplicar els coneixements a l’empresa.


Durada: 12 hores

DADES DE CURS

a concretar

FORMACIÓ WEBINAR. 

Els nostres docents:

Sònia Llorens: Doctora en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Jaume I (UJI) i la Universitat de Girona (UdG). Máster en Enginyeria Mecànica i Equipament Industrial (EMEI) per la Fundació Politècnica de Catalunya (FPC). Fundadora d'INN2-INNOVACIÓ INDUSTRIAL, acumula vint anys d'experiència en activitats de recerca, docència, execució de projectes i assessorament per a la competitivitat empresarial. Consultora acreditada per ACCIÓ en innovació i economia circular. Actualment dirigeix la Càtedra d'Economia Circular del Tecnocampus (UPF) i codirigeix del postgrau d'Economia Circular de la UPC School. També és professora del Máster Indústria 4.0 (UOC i TCM) i del Máster EMEI (Enginyeria Mecànica i Equipament Industrial – UPC).

Axel Ehberger, "International Business Administration" per la RheinMain University of Applied Sciences (Alemanya) i per la Universidad de Zaragoza. Consultor en Control de Gestió, ofereix serveis externs de Controlling així com seminaris, cursos i formació interna. És assessor sènior a la Càtedra d’Economia Circular i de Sostenibilitat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme. A més, imparteix classes en diverses universitats (com ara Tecnocampus Mataró-Maresme) i ocasionalment en programes de máster. Al mateix temps, col·labora activament amb associacions professionals com l'ICV (International Controller Association). Ha obtingut el Diplom CA de Controller, després d'haver participat en el programa en cinc etapes per a Controllers de la Controller Akademie.

Màrian Buil Fabregà: Economista, doctora acreditada (ANECA), sexenni viu de recerca (AQU) i certificació internacional en mentoring. Professora titular d’emprenedoria i innovació a Tecnocampus Mataró-Maresme-Universitat Pompeu Fabra, amb més de 15 anys d’experiència en graus, màsters, postgraus i formació a empreses. Especialitzada en models de negoci, metodologia Design Thinking i Lean Startup, i sostenibilitat, actualment col·labora també com a assessora sènior a la Càtedra d’Economia Circular i de Sostenibilitat de la Fundació Tecnocampus Mataró­-Maresme.

Preu:  750€- Pel mateix preu poden assistir 2 persones de la mateixa empresa.

Curs BONIFICABLE- Totes les empreses poden recuperar 156€ x persona.
Aquests preus inclouen la gestió del crèdit bonificable.FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: ECONOMIA CIRCULAR COM A VECTOR D´ESTRATÈGIA EMPRESARIAL EN BÉNS D´EQUIP
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Pla de contingència    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos