e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsIMPACTE POS COVID EN LA GESTIÓ I ELS PROCESSOS DE RECURSOS HUMANS
- FORMACIÓ WEBINAR-

La Covid 2019 ha impactat seriosament la nostra forma d’entendre els riscos de l’interdependència,  els límits de la nostra seguretat i el poder dels nostres estats opulents. L’acrònim VUCA de volatibilitat, incertesa, complexitat i ambigüetat reflexa millor que mai el que ha passat amb la COVID. Encara que seguim insistint, els canvis ja fa temps que han deixat de ser lineals i resonen cada cop més a paradigmes caótics que requereixen mètodes d’analisis i solució diferents.

En el domini dels recursos humans hi ha hagut canvis visibles, como el teletreball o la flexibilització de feina però també altres de més subtils com el gir cap a un nou estil de lideratge menys participatiu en alguns casos (si hi ha foc no convoques un comitè) i un nou tipus de relació entre empresa i treballador  en el que l’intercanvi fidelitat per seguretat s’ha trencat, en molts casos,  de manera ja definitiva.


ADREÇAT A:

Directors de RRHH, caps d’àrea i en general tots els caps que vulguin anticipar alguns dels canvis significatius en la gestió de persones i processos de recursos humans.

OBJECTIUS:

L’objectiu general d’aquest webinar és donar als participants pistes sobre per on aniran els principals canvis en la gestió de persones i processos per l’impacte de la COVID.


PROGRAMA

1.    Quins impactes hem notat fruit de la COVID?

2.    En concret, quins processos s’han vist més afectats?

§Planificació i dimensionament de plantilles.

§Lideratge

§ Relació treballador-empresa

§ Selecció

§Formació

§Equips

§Flexibilitat i conciliació

§Altres

3.    Quins han estat els impactes per procés?

§Lideratge

§ Flexibilitat i gestió de la jornada

§ Retribució

§Formació

 

Síntesis, reflexió i conclusions finals.

 

 


Durada: 2 hores

DADES DE CURS

a concretar

FORMACIÓ WEBINAR homologada per FUNDAE

El nostre docent: Sr.Pere Gómez  és responsable del servei de recursos humans del Centre Metal·lúrgic, consultor, formador i coach d’executius i d’equips. Llicenciat en ADE i MBA per ESADE, PDD del IESE i coach acreditat per l’EEC i l’ICF.

L´empresa que vulgui beneficiar-se del seu crèdit de formació,  ha de mantenir, al menys, la plantilla mitjana dels últims 6 mesos anteriors a la declaració de l´estat d´alarma, durant el període d´execució d´aquesta acció formativa. A aquests efectes, es computaran com a plantilla les persones treballadores que hagin estat afectats per expedients temporals de regulació d´ocupació (ERTO).

Preu:  40€ - Curs Bonificable 
Les empreses poden recuperar 26€

Autònoms i aturats: 35€. No poden acollir-se a la bonificació.FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: IMPACTE POS COVID EN LA GESTIÓ I ELS PROCESSOS DE RECURSOS HUMANS
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Pla de contingència    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos