e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos oberts i WebinarsPROGRAMA DE MILLORA DE LA PRODUCTIVITAT DIGITAL ( ACTUALIZAT 2020)

 

Transforma la manera de treballar: guanya agilitat, eficiència professional i organitzacional en el teu dia a dia desenvolupant les teves habilitats digitals.

Hem estructurat un taller de visió general i un conjunt de mòduls focalitzats i de curta duració, 100% pràctic i d’aplicació immediata.


ADREÇAT A:

Professionals de qualsevol departament o àrea d’una organització que la seva activitat principal es sustenta en l’ús d’eines digitals i la gestió de la informació.

OBJECTIUS:

Desenvolupar les habilitats digitals en el seu conjunt per la utilització estratègica de la informació que et permeti ser més eficient professionalment.


PROGRAMA

Sessió 1 – Bones pràctiques per a la millora de la productivitat professional i accés a la informació

 

 • Productivitat i flexible working. Les tecnologies de la productivitat. Ús, aplicacions i 10 recomanacions de bones pràctiques per a la millora de l’eficiència individual i en equip. Casos pràctics i exemples de productivitat en mobilitat (cloud i dispositius mòbils)
 • Buscadors. Recerca eficient a internet amb Google, Bing, i altres recursos. Recerca avançada en Google (tipus de continguts , ús d’operacions, filtres....). Recerca avançada en el Bing (tipus de continguts, us d’operacions, filtres,...) i altres fonts d’informació.

Sessió 2 – Comunicacions eficients amb la plataforma Microsoft

 • Outlook: bones pràctiques amb el correu electrònic (regles, passos ràpids,…), treball amb calendaris, organització i recerca, filtres i accions ràpides, categories, cites i tasques.
 • Skype: Sempre connectats. Missatgeria instantània. Àudio i videoconferències. Compartició de continguts. Aspectes de “telefonia” .

Sessió 3 – Treball online i col·laboratiu amb Dropbox, OneDrive i Office Online

 • Dropbox: Emmagatzemen online. Compartició de documents. Sincronització de dispositius.
 • OneDrive: Emmagatzemen online. Compartició de documents. Sincronització de dispositius. Coedició de documents amb Office online (Word, Excel, PowerPoint i OneNote online)
 • Formularis online. Excel online

Sessió 4 – Gestió de notes digitals i treball en mobilitat

 • OneNote. Gestió de notes digitals amb OneNote. Creació i organització de Blogs digitals. Inserció d’elements multimèdia en pàgines. Elaboració conjunta i revisió. Treballs en mobilitat.
 • Office en dispositius mòbils. Treball eficient en mobilitat amb Android. Treball en Word, Excel, i PowerPoint. Notes digitals amb OneNote i Office Lens. Accés al correu. Gestió de documents amb OneDrive i Dropbox.

Sessió 5 – US eficient de treball amb Word i Excel

 • Word. Elaboració de documents professionals. Dissenys de pàgines i documents. Inserció i edició d’elements, estils, navegació i format. Taules de continguts. Maneres de visualització. Formats i exportació.
 • Excel. Alta eficiència amb els fulls de càlcul. Rangs i taules. Gràfics i mini gràfics. Format condicional, validació de dades i taules dinàmiques i PowerPivot.


Durada: 20 hores

DADES DE CURS

dades a concretar 

  ESEC Centre Formació, c/ Concepció, 40 de Sabadell.

El nostre docent: El Sr. Ramon Costa és doctor Ciències Empresarials, és Llicenciat en Informàtica i compta amb un Màster en Pedagogia per la UPF i un postgrau en formació per a formadors. A més, ha realitzat un Màster Internacional en Lideratge i Coaching Otganitzatiu i ha estat certificat per  Microsoft en Tecnologia especialitzada. Actualment, el Sr. Costa és director del projecte MICProductivity, tasca que combina com a professor del Departament d’Operacions i Sistemes Informàtics a EADA Business School.  També ha exercit com a docent d’enginyeria informàtica a la UPC,  gestió de projectes a l’Escola Gimbernat de la UAB, i també a la UOC com a professor col·laborador.

Preu:  390€ - Curs Bonificable
Les empreses poden recuperar 260€.

Aquests preus inclouen la gestió del crèdit bonificable.

Autònoms i aturats:  331,50€ No poden acollir-se a la bonificació.FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: PROGRAMA DE MILLORA DE LA PRODUCTIVITAT DIGITAL ( ACTUALIZAT 2020)
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |   Política de qualitat    |    Política de cookies    |    Pla de contingència    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos