e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos obertsPROGRAMA DE MILLORA DE LA PRODUCTIVITAT DIGITAL- PMPD

 

Transforma la manera de treballar: guanya agilitat, eficiència professional i organitzacional en el teu dia a dia desenvolupant les teves habilitats digitals.

Hem estructurat un taller de visió general i un conjunt de mòduls focalitzats i de curta duració, 100% pràctic i d’aplicació immediata.


ADREÇAT A:

Professionals de qualsevol departament o àrea d’una organització que la seva activitat principal es sustenta en l’ús d’eines digitals i la gestió de la informació.

OBJECTIUS:

Desenvolupar les habilitats digitals en el seu conjunt per la utilització estratègica de la informació que et permeti ser més eficient professionalment.


PROGRAMA

Sessió 1

Taller i productivitat i flexible working. Les tecnologies de la productivitat. Ús, aplicacions i 10 recomanacions de bones pràctiques per a la millora de l’eficiència individual i en equip. Casos pràctics i exemples de productivitat en mobilitat (cloud i dispositius mòbils)

Buscadors. Recerca eficient a internet amb Google, Bring, i altres recursos. Recerca avançada en Google (tipus de continguts , ús d’operacions, filtres....). recerca avançada en el Brig (tipus de continguts, us d’operacions, filtres,...) altres fonts d’informació.

Sessió 2

Outlook: bones pràctiques amb el correu electrònic, treball amb calendaris, organització i recerca, filtres i accions ràpides, categories, cites i tasques.

Word. Elaboració de documents professionals. Dissenys de pàgines i documents. Inserció i edició d’elements, estils, navegació i format. Taules de continguts. Maneres de visualització. Formats i exportació.

Sessió 3:

Xarxes socials. Maximitzar l’ús de les xarxes socials professionals. Xarxes generalistes i sectorials. Ús professional de les xarxes socials. Treball en mobilitat. Integració de plataformes.

Skype I. Sempre connectats. Missatgeria instantània. Àudio i videoconferències. Compartició de continguts. Aspectes de “telefonia” .

Sessió 4:

One note. Pren nota digitalment. Creació i organització de Blogs digitals. Inserció d’elements multimèdia en pàgines. Elaboració conjunta i revisió. Treballs en mobilitat.

Excel. Alta eficiència amb els fulls de càlcul. Rangs i taules. Gràfics i mini gràfics. Format condicional, validació de dades i taules dinàmiques i PowerPivot.

Sessió 5:

Dropbox. Sempre connectats. Emmagatzemen on line. Compartició de documents. Sincronització de dispositius.

Office en iPad. Treball eficient en mobilitat amb Android. Treball en word, Excel, i Power Point. Notes digitals amb OneNote i OfficeLens. Accés al correu. Gestió de documents amb OneDrive i Dropbox.


Durada: 20 hores


FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: PROGRAMA DE MILLORA DE LA PRODUCTIVITAT DIGITAL- PMPD
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |    Política de cookies    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos