e-mail
esec@esec.cat

Telf. contacte
93 727 27 27
C/ Concepció 40 - 08202 Sabadell

Formació i coneixement

Cursos obertsBIG DATA PER A DIRECTIUS

En l´entorn de treball cada vegada hi ha més dades i més diferents fonts de dades. A més, es necessita arribar a decisions més de pressa i es disposa de menys marge per equivocar-se.

Sabem que si analitzem les dades com sempre s´analitzen, com a màxim trobarem respostes semblants a les mateixes preguntes.

És possible que es disposi d´un departament d´IT al nostre servei, però a vegades no se sap si se li pot exigir més i més complex. Però pot passar que no es disposi del departament d´IT, i que, conseqüentment, s´hagi d´aprendre a fer-ho un mateix.


ADREÇAT A:

Executius, managers i professionals que treballin habitualment amb dades, ja siguin d´empreses com de despatxos professionals, i que vulguin guanyar eficàcia i productivitat en l´anàlisi d´aquestes dades. El curs no està dirigit a informàtics.

OBJECTIUS:

1) Introduir a l´assistent en el concepte del Big Data, conèixer com està emmagatzemada la informació, com extreure les dades que es necessita i com transforma-les per realitzar les seves anàlisis.
2) Ensenyar a analitzar la informació, revisant les diferents tècniques d´anàlisi, des del valor absolut al datamining.


PROGRAMA

1.- El Big Data. L´assistent comprendrà què és el Big Data i amb quines tecnologies es fa front per extreure tot el coneixement amagat a les dades.

2.- Les bases de dades. S´analitzaran els diferents tipus de bases de dades: estructurades i NoSQL. El funcionament, el processament de les dades, els avantatges, com interrogar-les, etc.

3.- La transformació de les dades. Les dades a les bases de dades estan recollides per gestionar el negoci. Es requereix transformar aquestes dades per preparar-les per a l´anàlisi.

4.- El Bussines Intelligence. De les taules dinàmiques als cubs multidimensionals. L´anàlisi simple de les dades.

5.- L´anàlisi estadística. L´anàlisi complerta de les dades. Es revisaran els principals conceptes, sense fórmules matemàtiques i de manera senzilla.

6.- El Datamining. L´aprenentatge basat en les dades: "Deixem que les màquines aprenguin soles".

 

 És recomana portar el teu propi ordinador 


Durada: 5 hores

DADES DE CURS

a concretar

ESEC Centre Formació, c/ Concepció, 40 de Sabadell. 

El nostre docent, Sr. Josep antono Charles. Economista i Director de MDA - Marketing Diagnosis & Action. Experiència en entorns multinacionals i nacionals, mercats altament competitius i complexos, tant en línia com a consultor, i en escoles de formació. Experiència en el treball amb dades. Vols saber més del nostre docent ?

Preu:  125€- Curs BONIFICABLE
Totes les empreses poden recuperar 65 €.
Aquests preus inclouen la gestió del crèdit bonificable.

Autònoms i aturats:  106,25€. No poden acollir-se a la bonificació.FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ:
Si esteu interessats en aquest curs podeu fer aquesta PRE-INSCRIPCIÓ, i quan tinguem les dades d'impartició us enviarem la circular informativa en el correu electrònic que ens indiqueu per fer la INSCRIPCIÓ definitiva:

CURS: BIG DATA PER A DIRECTIUS
 
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon :
Adreça electrònica:  
Observacions:
Tornar al llistat


C. de la Concepció, 40    -    08202 SABADELL    -    Tel: 93 727 27 27    -     esec@esec.cat    
Horari d'atenció al públic:   Dilluns a Dijous de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h   |  Divendres de 8:00h a 15:00h
Nota legal    |    Política de cookies    |    Mapa web    |    Produït per Anunzia

Cursos oberts - Cursos online - Cursos in company - Documentació de cursos